بلاگ

لیفان X60 چه مزایا و معایبی دارد؟!

لیفان X60

لیفان X60 یکی از قدیمی‌تریم کراس اورهای کامپکت چینی است که به دلیل قیمت اقتصادی خود، درصد فروش بالایی را به خود اختصاص داده است. شرکت کرمان موتور در سال 1391 آغاز به تولید لیفان ایکس 60 نمود. این شرکت با بازاریابی صحیح و استفاده از شرایط خودروهای موجود در بازار ایران بود که توانست فروش خوبی برای این کراس اور چینی رقم بزند.

این روزها شاهد فعالیت خطوط تولید خودروهای Lifan علاوه بر ایران، در کشورهای دیگری همچون جمهوری آذربایجان، مصر، اتیوپی، روسیه و اروگوئه نیز می‌باشیم.

لیفان x60 از نمونه خودروهای شاسی بلند شهری است که طراحی جمع و جوری دارد و با ارائه نمونه اتوماتیک این خودرو در سال 1395 میزان استقبال خریداران از این خودرو به میزان بسیار چشمگیری افزایش یافت.

بررسی طراحی ظاهری لیفان X60

لیفان X60 در بدو ورود به بازار ایران، بایستی با رقیب خود یعنی ام وی ام X33 رقابت میکرد. که خب به نظر می‌آید در این رقابت به نحوی موفق نیز بوده است. لیفان ایکس 60 در نکاه اول یک خودرو اسپرت و جذاب است، البته این جذابیت را می‌توان به دلیل شباهت این خودرو به هیوندای سانتافه 2007 دانست. در نمای چراغ‌ها و جلو پنجره این خودرو، از طراحی این مدل از سانتافه ایده گرفته شده است.

برای مدل‌های 1396 به بعد خودرو لیفان X60 شاهد بروز شدن جلوپنجره‌ها می‌باشیم. استفاده از خطوط عمودی کروم و براقی برای فضای بین چراغ‌ها، زیبایی جلوه خودرو را چندین برابر کرده است. برای جذابیت سپر جلو نیز شاهد استفاده از دیفیوزر و قاب‌هایی با رنگ مشکی چراغ‌های مه شکن می‌باشد. چراغ‌های کشیده این خودرو، شبیه به بالهای پرنده می‌باشد.

برای درشت‌تر نشان دادن خودرو بر روی درپوش موتور و قسمت‌های جانبی خودرو شاهد جم پردازی‌هایی هستیم. برای از بین بردن سادگی بدنه خودرو لیفان X60، خطی از گوشه چراغ عقب تا گلگیر جلو کشیده شده است که سبب برآمده نشان دادن گلگیرها می‌شود.

در لیفان X60 متاسفانه از مه‌شکن‌های Led استفاده نشده است، اما طراحان این خودرو با زیرکی توانسته‌اند، در فضای اختصاصی سیاه رنگی، چراغ‌های راهنما را قرار دهند تا مشابه با روشنایی LED در خودروهای مدرن شود.

یکی دیگر از مزیت‌های اصلی در طراحی لیفان ایکس 60 عدم استفاده از حجم نسبتا کم پلاستیک‌های خشک و ارزان‌قیمت در سپر می‌باشد. اما از زشتی بزرگی لوگو تولید کننده این خودرو که شدیدا در ذوق میزند نیز نمی‌توان گذشت.

طراحان این خودرو با هدف ابهت بخشیدن به این خودرو، سعی در استفاده از گلگیرهایی با سایز بزرگ داشته‌اند که خب می‌توان تلاش آنها را در این زمینه بیهوده دانست. چراکه سبب ایجاد عدم تقارن در پشت و جلو خودرو شده است.

در طراحی پشت لیفان X60 شاهد استفاده از چراغ‌های یک تکه در دو طرف می‌باشیم، دیفیوزرهای استفاده شده در این ناحیه تحتانی توانسته تا حد چشمگیری بر جذابیت بصری این خودرو بیافزاید.

روی هم رفته می‌توان به طراحی ظاهری لیفان X60 نمره قبولی را داد.

طراحی کابین لیفان ایکس 60

بررسی طراحی کابین لیفان ایکس 60

کابین خودرو را می‌توان یکی از اصلی‌ترین بخش‌های خودرو دانست و لیفان X60 نیز از این قاعده مستثنی نمی‌باشد. در تولید داشبورد و پنل درب‌های این خودرو شاهد استفاده از پلاستیک خشک می‌باشیم.

ایده اصلی طراحی داشبورد این خودرو از تویوتا راو 4 گرفته شده است. خوش دست بودن غربیلک فرمان و پنل نسبتا زیبای کیلومتر شمار لیفان X60 از نقاط قوت طراحی کابین این خودرو می‌باشند. در طراحی صندلی‌های نیز درست است خیلی قوی عمل نشده، اما می توان نمره خوبی به آن داد چراکه زیاد سبب خستگی سرنشینان نمی‌شود.

خوشبختانه برخی امکانات رفاهی به عنوان آپشن روی این خودرو در نظر گرفته شده است، از جمله این موارد می‌توان به مواردی چون:

  • مانیتور لمسی 6 اینچی اشاره نمود، که البته از کارکرد این مانیتور رضایت خاطر نداشتید، می‌توانید با مانیتور اندروید لیفان X60 که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشد آن را جایگزین کنید.
  • نویگیشن
  • دوربین دنده عقب
  • آینه‌های برقی جانبی
  • روکش صندلی چرمی صندلی ها
  • تهویه مطبوع دستی
  • اتولایت
  • سیستم صوتی با 6 بلندگو
  • ترمزهای دیسکی
  • ترمز ضدقفل ABS
  • توزیع الکترونیکی نیرو ترمز EBD
  • حسگر پارک عقب
  • دو عدد کیسه هوا راننده و سرنشین

ظرفیت صندوق لیفان X60 در حدود 405 لیتر می‌باشد به همین جهت انتخاب مناسبی رای خانواده‌هاست. از نظر امنیت نیز می‌توان این خودرو را در سطح متوسط دانست.

توجه کنید که شما می‌توان دیگر امکانات رفاهی این خودرو مانند؛ کیلس استارت لیفان X60 و یا کروز کنترل لیفان X60 را نیز به صورت مجزا خریداری و بر روی آن نصب نمایید.